Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/20.500.11861/5374
Title: 互聯網在中國社會之崛起: 四大城市的比較研究
Other Titles: The ascendancy of Internet communication: A comparative study of four Chinese cities
Authors: 梁永熾教授 
李少南 
羅文輝 
熊澄宇 
吳廷俊 
Issue Date: 2009
Publisher: 香港: 香港中文大學香港亞太研究所
Source: 梁永熾, 李少南, 羅文輝, 熊澄宇及吳廷俊 (2009). 互聯網在中國社會之崛起: 四大城市的比較研究. 香港: 香港中文大學香港亞太研究所.
Abstract: 互聯網在中國崛起只有十多年,但發展非常迅速,普及率不斷上升。在中國的重要城市裏,互聯網已成為市民日常生活不可或缺的一環。這新科技究竟令現代中國人的生活起了什麼變化?本書在中國四個不同發展階段的城市--北京、武漢、臺北、香港--搜集一手材料,為研究互聯網對中國社會的影響建立實徵的基礎。本書是比較互聯網在中國大陸、香港、臺灣三地影響之首次嘗試,堪稱兩岸三地新媒體研究先河。
Description: 170 頁
Type: Book
URI: http://hdl.handle.net/20.500.11861/5374
ISBN: 9789624415766
Appears in Collections:Journalism & Communication - Publication

Show full item record

Page view(s)

158
Last Week
0
Last month
checked on Aug 8, 2022

Google ScholarTM

Impact Indices

PlumX

Metrics


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.